Jouw wensen staan centraal.

We maken niet alleen een heerlijke maaltijd. Maar willen ook zo gastvrij als mogelijk zijn. Daarom bestel je precies wat jij wilt, wanneer je dat wilt. En heb je wensen, laat het ons weten. Bestellen is heel eenvoudig…

Zo werkt het

stap 1

Maak een keuze uit de maaltijden. Kies er 1, 2 , meer of een abonnement.

stap 2

Laat ons weten wanneer je de maaltijden thuis wilt ontvangen.

stap 3

Vul je gegevens in en reken de maaltijden af. Automatische incasso kan ook.

Of je nu één, twee of meerdere maaltijden wilt kiezen. Of de ene week wel en de andere week niet. Misschien vind je het wel fijn om een abonnement te nemen. Dat je elke week kunt aanpassen. Of kunt pauzeren.

Misschien heb je gasten die ook willen mee eten. Of ben je jarig en mag het menu net even wat feestelijker. Een schaal met lekkere hapjes? Kan ook. Kortom, jij kiest, wij komen het thuis bij je brengen. Precies wat jij wilt.

Oma Jet & Tante Mina gaat over lekker eten. Maar ook over aandacht voor elkaar. En die aandacht gaat net zover als je zelf wilt.

Uiteraard is er contact bij het afleveren. Niet gehaast. Maar gewoon zoals afgesproken. Tijd voor een praatje is er altijd. En vind je het fijn om meer contact te hebben? Een goed gesprek, iemand die even een oogje in het zeil houdt, je misschien even helpt met kleine klusjes? Dan staat ons team ook voor je klaar. Wij doen er alles aan om jouw leven net iets leuker te maken.

Wij zitten voor u klaar om u te helpen!

Stel uw vraag

Bij alles wat we doen, begint het met aandacht. Voor goede ingrediënten, voor succes recepten, voor onze relaties. Dat merk je en dat proef je. Het heeft alles te maken met de levenswijze van oma Jet & tante Mina. De tijd nemen voor goed eten, de tijd nemen voor elkaar. En die levenswijze houden we in ere. Niet met als doel zoveel mogelijk maaltijden te maken, maar vooral om de maaltijd én onze gastvrije service zo goed mogelijk te maken.